„Viskas dar labai šviežia, „nuliniai“ kilometrai, tai norisi, kad jų kuo daugiau liktų Dakarui“, – juokavo lenktynininkas.

Dieną anksčiau jis sužinojo, kad komandai ateinančių metų ralyje teko 337 numeris. Tai – kiek žemesnis numeris nei buvo galima tikėtis, mat absoliučioje įskaitoje „Agrorodeo“ ekipažas finišavo 18-oje vietoje.

„Tai tik pirmai dienai, vėliau reikės greitį įrodyti“, – kalbėjo V. Žala.

Po geros savaitės „Agrorodeo“ ekipažas automobilį išveš į Havro uostą Prancūzijoje, iš kur Dakarui skirta technika iškeliaus į Pietų Ameriką. V. Žala pasiryžęs netikėtam eksperimentui – nori pats vairuoti tralą, kuriuo bus vežama technika.

„Jau ant teisių turiu 95-ą kodą, būsiu visavertis fūristas“, – šypsojosi gerai nusiteikęs sportininkas.

Šiemet Dakaro ralis vyks vienintelėje valstybėje, Peru. Kalbėdamas apie laukiančius iššūkius, V. Žala sakė, jog girdėjo, kad daugumą greičio ruožų sudarys smėlynai.

„Teko netgi girdėti, kad padaugino smėlio ruožų ir jeigu buvo kalba, kad 70 proc. trasų sudarys smėlis, tai dabar 90 proc. Vien smėlis!“, – stebėjosi sportininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)