Pirmasis žinia apie gautą starto numerį pasidalijo Benediktas Vanagas, „General Financing team Pitlane“ pilotas. Jam teko 330 skaičius. Antrasis gautą starto numerį suskubo pasitikrinti Vaidotas Žala, „Agrorodeo“ komandos lyderis. Komanda, kurios simboliu tapo žalia spalva, Dakaro ralyje bus pažymėta 337 numeriu.

„Aišku, kai finišuoji 18-as, norėtųsi gauti geresnį numerį, bet, matyt, dar per maži mūsų pasiekimai, per trumpai važiuojame. Tačiau numeris tik simbolinis, pirmai dienai, ir dėl to su Sauliumi (Jurgelėnu – DELFI) per daug nesukame dėl to galvos“, – sakė „Agrorodeo“ komandos pilotas.

Pasak jo, sausio 6 d., kai prasidės Dakaro ralis, visų komandų laukia užlipimas ant podiumo, o sausio 7-ąją, antrąją ralio dieną, ir pirmasis greičio ruožas. Jam pasibaigus komandos kitos dienos varžyboms bus rikiuojamos pagal faktinius finišo laikus, todėl starto numeris kažkokią reikšmę turi tik pradžioje.

„Yra atskira tvarka, kaip numeriai išduodami. Į pradžią keliami elitiniai lenktynininkai, likę – išdėstomi toliau. Tačiau dykuma plati, o mums lenkti patinka“, – šypsojosi V. Žala.

Vaidoto Žalos ir Sauliaus Jurgelėno "Agrorodeo" ekipažas gavo 337 startinį numerį 2019 Dakaro ralyje

DELFI primena, kad du Lietuvos motociklininkai, važiuosiantys ateinančių metų Dakaro ralyje, taip pat gavo starto numerius. Arūnas Gelažninkas gavo 118 numerį, o „vienišių“ klasėje lenktyniausiantis Balys Bardauskas – 82-ą.

Savo starto numerį žino ir Antanas Juknevičius, „Craft Bearings“ komandos pilotas. Nors jis neslepia, kad gavo itin gerą vietą starte, kokia ji, išduoti žada tik penktadienio vakarą, kai publikai pristatys visas naujausias su komanda susijusias žinias. Visas naujienas galėsite išgirsti tiesioginės DELFI transliacijos iš renginio metu.

Dakaro ralis vyks ateinančiais metais, sausio 6-17 dienomis, Peru teritorijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)