Prie iniciatyvos, pavadintos „All United“, prisijungė ne vienas žinomas sportininkas, šonu slystantis aukčiausiose, PRO ir „Semi-Pro“ lygose.

Dalis jų prieš porą savaičių spėjo aplankyti mažuosius ligonius ir pademonstruoti jiems kovai skirtą techniką. Po apsilankimo tiek „drifteriai“, tiek motoakrobatai neslėpė, kad besišypsantys vaikai, sergantys tokiomis sunkiomis ligomis, išties skatina padaryti kuo daugiau, kad jų buvimas ligoninėje būtų kuo linksmesnis ir lengvesnis.

Žiūrovams nemokamas renginys tęsis visą trečiadienį, nuo 11 iki 17 val. Jo metu bus renkamos lėšos onkologinėmis ligomis sergantiems vaikams gydyti. Prie iniciatyvos prisidėti galės kiekvienas, nusprendęs, kad nori pramogos – būti pavėžintas koviniu šonaslydžio bolidu, pasivaržyti aukcione dėl automatinio kavos aparato ir kitų dovanų.

Iki pat vakaro „Nemuno žiede“ triukus demonstruos motoakrobatai „Utena Stuntriders“, šonaslydžio komandos „Pedal to the Metal“, „Unlimited Drift“ bei kiti Lietuvos sportininkai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)