Geriausią laiką testiniame greičio ruože pademonstravo Benedikto Vanago ir Mindaugo Čepulio duetas. Jie šią distanciją važiavo du kartus ir geriausią laiką užfiksavo būtent antruoju bandymu. Ekipažas parodė 2 min. 43,5 sek. rezultatą, skelbiama ralio organizatorių pranešime žiniasklaidai.

Vos puse sekundės lėtesni buvo estai Egonas Kauras ir Silveris Simmas. Trečią laiką parodė Karolis Šiugždinis ir Justas Vičiūnas. Jų laikas – 2 min. 44,8 sek. Tiesa, iš visos sportininkų rikiuotės pasinaudoti bandomuoju ruožu panoro 29 ekipažai.

13.30 val. prie starto arkos, esančios „Stokker“ serviso zonoje, įvyks žoliapjovių lenktynės. Čia savo jėgas išmėgins Vytautas Švedas ir Vaidotas Žala. Iš karto po to prasidės oficiali „Samsonas Rally Rokiškis“ varžybų atidarymo ceremonija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)