Dabar šios klasės lenktynininkai važiuos su to paties gamintojo, tokio paties tipo ir dydžio padangomis – „Nankang“ sportišku modeliu AR-1. Be jokios abejonės toks svarbus automobilio elementas sulygina visus vairuotojus. Tokiomis sąlygomis lyg ant delno išryškėja jų meistriškumas. O žiūrovams toks sprendimas dovanoja kovą, kurią norisi žiūrėti sugniaužus kumščius.

Kitas svarbus momentas – šią klasę pelnytai uzurpavo BMW automobiliai. Iš 23 automobilių užsiregistravusių R3000 klasėje – 20 sukurti „Bayerische Motoren Werke“ gamykloje. Pasaulyje nėra geresnių dalykų, nei 20 greitų galu varomų automobilių, kurie važiuoja veidrodėlis į veidrodėlį. Ir dar kovoja dėl Lietuvos čempiono titulo. Vairuotojų pavardės taip pat žada gerą reginį: Mitkus, Matukaitis, Gelžinis ir R1600 klasės čempionas Domeika.

Tiesa, verta paminėti ir likusius tris automobilius ir jų pilotus. Daugkartinis „Street“ įskaitos nugalėtojas Justas Gudavičius savo kasdieniniam „Miata“ automobiliui sudėjo ne tik saugos lankus. Iš čia esančio „Honda“ variklio jis išspaudė maksimumą ir pateko į klasę, kur nėra nė vienos „Hondos“. Kartu su juo startuos Rimvydas Agurkis su skardžiabalse „Alfa Romeo GT“. Labai išskirtinai čia atrodys Tomo Pidkovo automobilis. Čempionate jis startuos su 200 AG kišenine raketa „Toyota Starlet“.

„Autoplius.lt Fast Lap“ sezonas prasidės pirmu etapu gegužės 19 dieną Kačerginės „Nemuno žiede“. Sezoną sudarys keturi etapai – du Lietuvoje, du užsienio trasose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją