Planuojantys pasinaudoti viešojo transporto teikiamomis paslaugomis mokės įprastą vietinio autobuso bilieto kainą ir galės naudotis turimomis teisėmis į lengvatas.

Susitarimas su Kauno miesto savivaldybe dėl viešojo transporto suteikimo galios nuo rugpjūčio 20 iki spalio 8 dienos. Šiuo laikotarpiu planuojama surengti 4 renginius:

2016 rugpjūčio 20 dieną numatomas „Navas racing club“ renginys. Plento motociklų žiedinių lenktynių sporto klubas ,,Navas racing club“ organizuoja motociklų mokymų, treniruočių varžybas. Visi turintys pilną ekipiruotę (nugaros apsauga būtina) ir tvarkingą motociklą (būtina užklijuoti žibintus ir numontuoti ar užlenkti veidrodėlius) gali registruotis ir dalyvauti laisvosiose treniruotėse.

Autobusai važiuos iš Jonavos g., „P. Vileišio tiltas“ stotelės. 12.30 val, iš Kačerginės „Nemuno žiedas“ – 17.30 val.

2016 rugsėjo 3 dieną „Coffe racers“ renginys. Kačerginės ,,Nemuno žiede“ vyks ypatingas motociklų sporto gerbėjams skirtas renginys, kuriame dalyvaus plento ir enduro sporto fanai. Renginio dalyviai varžysi dėl vertingų prizų ir Šarūno Plado vardo taurės.

Autobusai važiuos iš Jonavos g. „P. Vileišio tiltas“ stotelės 11.00 val., iš Kačerginės „Nemuno žiedas“ – 17.00 val .

2016 rugsėjo 10 dieną „Tėvas Racing“ renginys „Taikos dragai“. Tai renginys greitų automobilių fanatikams, kuriame siūloma ne tik saugiai ir turiningai praleisti laiką stebint galingų automobilių varžybas, bet ir „pamatuoti“ savo automobilio greičio pedalą.

Autobusai važiuos iš Jonavos g., „P. Vileišio tiltas“ stotelės 12.00 val., iš Kačerginės „Nemuno žiedas“ – 19.00 val.

2016 spalio 8 dieną „Putadienis“. Tai jau tradicija tapusios „drift“ arba šoninio slydimo treniruotės. Visi greitų automobilių ir svylančių padangų kvapo entuziastai kviečiami išbandyti „Nemuno žiedo“ „drift“ trasą.

Autobusai važiuos iš Jonavos g., „P. Vileišio tiltas“ stotelės 12.00 val., iš Kačerginės „Nemuno žiedas“ – 17.00 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją