Pastaroji ekipa turi teises į Jensoną nuo kitą mėnesį įvyksiančio Turkijos GP, tačiau pats britas pareiškė nebenorįs prisijungti prie ne pačius geriausius laikus išgyvenančios „Williams“ komandos, nes, anot jo, BAR dabar jam suteikia didesnius šansus tapti Pasaulio čempionu.

„Susitikęs, tikrai galėsiu pažiūrėti jam („Williams“ vadovui Frankui Williamsui – red.past.) į akis. Mes dirbome kartu nemažai laiko, taigi turime elgtis kaip suaugę žmonės ir suprasti situaciją.

Galiu suprasti jo situaciją, tačiau Frankas turi suprasti ir manąją. Tam kad kitąmet būtų pajėgi, bet kokia komanda turi pilnai bendradarbiauti su automobilių gamintoju. „Williams“ pozicija gerokai pasikeitė nuo praėjusių metų. Lenktynininko karjera yra trumpa, todėl reikia iš jos išspausti viską, kas įmanoma“, - kalbėjo Buttonas.

Sportininkas taip pat pridūrė, jog didžiausias faktorius lėmęs jo nuomonės pasikeitimą ir buvo komandų situacija su gamintojais: „Honda“ koncernui vis labiau rūpi BAR ekipa, o „Williams“ prarado BMW variklius ir kitąmet tenkinsis „Cosworth“ agregatais: „Komandos pardavimas „Honda“ kompanijai paskatino mane likti. Jie rimtai žiūri į galimybę laimėti Pasaulio čempionatą. Man tai yra labai svarbus sprendimas. Be priežasties kas metus nekeičiu nuomonės“.

Daugiau informacijos ieškokite www.f-1.lt.