Pirmasis etapas jau vyko balandžio 29-30 d. Vilniuje N40 vyrų autoklubo teritorijoje esančiame „Driftlande“. Ateinantį savaitgalį (gegužės 27 – 28 dienomis) antrasis „Semi Pro“ „drifto“ šou bus surengtas Alytuje.

Šonaslydžio festivalis Dzūkijos sostinėje vyks dvi dienas, kurio metu renginio organizatoriai žada sudaryti galimybes kiekvienam norinčiam iš visų įmanomų pusių apžiūrėti radikaliai perdirbtus „drifto“ bolidus ir betarpiškai susipažinti su pilotais. Penktadienio vakarą visi būsimieji lenktynių dalyviai dalyvaus parade Alytaus gatvėmis, o patys drąsiausi smalsuoliai galės išbandyti „drift taxi“.

Dar nesibaigus registracijai dalyvių sąraše jau mirguliuoja vienais geriausių šonaslydžio pilotais Lietuvoje laikomų sportininkų pavardės, todėl pažiūrėti į ką tikrai bus. Nesenai iš EEDC etapo vykusio Baltarusijoje grįžęs G. Levickas ruošiasi užkurti tikrą pirtį alytiškiams.

Čia bus ir kiti komandos nariai A. Kazokevičius bei T. Makarevičius, kuris po ilgų darbų garaže, šiais metais pirmą kartą išleis savo „Nissan S14“ į trasą. Į antrąjį Lietuvos „Semi Pro“ etapą taip pat atvyks ir „Smagresta Drift Team“ nariai A. Ravluškevičius bei L. Garalevičius. Pasirodys broliukai Daunoravičiai, kaunietis A. Vaškelis bei daugelis kitų.

„Side to Side“ komanda su dideliu nekantrumu skaičiuoja dienas iki antrojo etapo starto, patys žada itin griežtai laikytis pirmenybių reglamento ir ragina tą patį daryti visus sportininkus: varžybose dalyvauti bus leidžiama tik vilkit lenktyninius kombinezonus bei užsidėjus šalmus – saugumo sąskaita nebus daromi jokie kompromisai.