„Nemanau, kad tai nutiks šiemet. Mes tiek daug atsiliekame. Aštuonios dešimtosios sekundės per ratą yra daug“, – žurnalistams paskelbė britas.

„Kai kuriose trasose, kur aerodinamika nėra tokia svarbi, pavyzdžiui, Monzoje (Italijos GP rengimo vieta – red. past.), mes būsime arčiau, turėsime didesnių galimybių, tačiau šiemet paprasčiausiai neturime pakankamai gero bolido“, – pesimistiškai kalbėjo lenktynininkas.

„Kaip ir anksčiau, BAR ir „Honda“ sezono eigoje visada tobulino bolidą. Tačiau tam reikia geros bazės jau pradžioje“, – pridūrė jis.

J.Buttonas įvardino, kas jo nuomone nulėmė šiemetinį BAR komandos nuosmūkį – praėjusiais metais antrą vietą konstruktorių taurės įskaitoje iškovojusi ekipa pirmuosius taškus šiemet pelnė tik visai neseniai.

„Manau, kad tam įtakos turėjo naujos taisyklės ir pasikeitimai, mes nuėjome ne tuo keliu. Pažiūrėkite į „Ferrari“, kiek daug jie prarado. Jie atgal žengė net daugiau nei aš“, – teigė BAR pilotas.

Lenktynininkas atskleidė, kad komandos tikslas dabar – 5 vieta konstruktorių taurės įskaitoje. „Čempionatą baigti penktiems būtų puiku, tačiau tam dar reikia daug dirbti“, – pabrėžė J.Buttonas.

Daugiau informacijos ieškokite www.f-1.lt.