Šiais metais „ENEOS 1000 km“ lenktynėse bus renkama „Miss Racing“. Šią idėją sugalvojo ir pasiryžo įgyvendinti vairuojančių moterų asociacijos „Racing Ladies“ prezidentė Asta Jonušienė.

„Mes berods nuo pat pirmųjų varžybų turime savo lenktynių merginą. Tai visame pasaulyje populiari tradicija. Juk kur greiti ir gražūs vyrai, ten ir merginos. Tačiau anksčiau lenktynių merginomis būti kviesdavome šokių klubo ar modelių agentūros merginas, o šiais metais pirmą kartą nutarėme surengti tikrą rimtą konkursą, kuris išplis per visą šalį“, – sako A. Jonušienė.

Gražiausios lenktynių merginos rinkimai vyks trimis etapais.

Pirmasis – pretendenčių paieška – jau prasidėjo. Cosmo.lt puslapyje galima rasti visą informaciją, kaip tapti projekto „Miss Racing“ dalyvėmis.

Antrajame „Miss Racing“ projekto etape bus atrinktos pretendentės važiuoti į Palangą dalyvauti finale. Vyks trys regioninės atrankos: Vilniuje, Kaune ir Palangoje.

Į pagrindinį finalą Palangoje pateks lygiai 17 merginų – tiek, kiek metų vyksta šios varžybos. Jos kausis dėl pagrindinių prizų ir visuotinio dėmesio.
Lenktynių merginos

O varžytis yra dėl ko. Nugalėtojai atiteks ne tik garbė ir visų dėmesys. Išrinktoji lenktynių mergina be „Miss Racing“ titulo taps ir kitų metų lenktynių „veidu“. Negana to, geriausios merginos pasirašys sutartį ir bus deleguotos į Belgijoje rugpjūčio paskutinį savaitgalį vyksiančias 24 val. Lenktynes Zolderio trasoje ir ten reprezentuos Lietuvą.

„Mes siūlome merginoms galimybę. Kokia ta galimybė bus, priklausys ir nuo jų pačių. Galbūt kažkurią jų pastebės ir joms bus pasiūlytas nuolatinis darbas, o galbūt tai taps tiesiog nepamirštama ir puikia pramoga“, – sako A. Jonušienė.

„Mes nesiekiame iš šio projekto padaryti ypatingų rinkimų. Noriu, kad merginos į visa tai žiūrėtų kaip į puikią pramogą. Nors per šiuos rinkimus tikiuosi jos daug ko išmoks. Turime nemažai planų ir siurprizų, tad, mergaitės, dalyvaukite. Neabejoju, jums tikrai patiks“, – šypsosi A. Jonušienė, nors visų siurprizų, laukiančių merginų išduoti nesutinka.

Tačiau aišku viena – pretendenčių laukia puikus laikas. Jos mokysis šokti, jas konsultuos profesionalios kosmetologės, choreografės ir daugybė įvairių sričių specialistų, tarp kurių yra ir labai žinomų pavardžių.

Daugiau detalių organizatoriai žada atskleisti jau kitą savaitę, kai šis konkursas bus pristatytas oficialiai. Jame pasirodys ir pirmosios kandidatės, bus atskleista ir daugiau netikėtumų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)