Naujasis kartodromas įsikurs buvusiose „Elektromarkt Bazė“ patalpose, kur, sujungus prekybos salę su sandėliu, bei sumažinus administracinių patalpų kiekį, kartodromo administratoriai sugebėjo išgauti apie 2500 kv. metrų plotą. Dėl kas 6 metrus išsidėliojusių kolonų, lankytojai galės džiaugtis plačia, vingiuota trasa, kurios konfigūracijos bus reguliariai keičiamos, taip kas kartą suteikiant naujas patirtis.

„Tai, ką Jūs išvysite jau turbūt balandžio antroje pusėje, bus pirmojo mūsų statybos etapo pabaiga: ilga ir smagi kartodromo trasa, bei erdvus laukiamasis, su milžiniška vitrina, per kurią nesunkiai stebėsite visą trasą. Antru etapu mes bandysime bent jau vasaros sezonui kiek išsiplėsti į lauke esančią aikštelę, taip sukurdami pamaišytą, „Vidus-Laukas“ trasą. Toliau, imsimės antro aukšto patalpų, kur žadame įrengti konferencijų salę, tad kolektyvai ieškantys vietos mokymams ir tuo pačiu norintys patirti aktyvias pramogas, galės drąsiai kreiptis į mus“, - pasakoja „Kartlando“ direktorius Mantas Krivickas.

Anot jo, tai toli gražu tik pradiniai darbai ir iki „Kartlandas Vilnius“ pasieks savo galutinę fazę užtruks apie vienerius metus.

Savo duris „Kartlandas Vilnius“ atvers jau balandžio mėnesio antroje pusėje ir veiklą plėtos visus metus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)