Šį kartą Vilniaus „Mediafon-Motoshop“ komandos atstovams teko įveikti 360 km, iš jų apie 30 km teko važiuoti kopomis.

„Pačios kopos nebuvo labai aukštos, bet įspūdingas pats važiavimas per jas. Jeigu matai, kad keteros nepasieksi ir smigsi, iš naujo įsibėgėji dauboje it kubile ir šauni į viršų. Neįvažiavai, vėl sukiesi ratu ir ieškai kur kopa kiek kietesnė“, – įspūdžiais dalinosi T. Jančys.

Lietuviai stengiasi važiuoti kartu, bet šį kartą teko išsiskirti. Kopose pradėjusį strigti ir sankabą sugadinusį I. Bražiūną kolega turėjo palikti.

„Apie 10 km važiavau jau subyrėjusia sankaba, tad laikiausi kietesnio grunto“, – pasakojo I. Bražiūnas. Vis dėlto galimybės važiuoti taip pat pasibaigė, todėl į pagalbą teko kviestis mechaniką Karolį Bliūdžių.

Dėl motociklo gedimo sportininkas praleido du kontrolinius punktus, o vieną pasiekė pėsčiomis.

„Pasiėmiau navigaciją ir 200 m nuėjau iki teisėjų. Tada vėl 200 metrų grįžęs atgal supratau, kad per tokį karštį neprivaikščiosiu. Taip pat tikėjausi, kad grįžus sankaba bus nors šiek tiek atvėsusi, bet nebuvo geriau“, – apie etapą pasakojo I. Bražiūnas.

Naujuju „Motorbike Amateur“ klasės lyderiu po antrosios varžybų dienos tapo italas Dante Cobani, trasoje per 2 dienas sugaišęs 4 val. 37 min. T. Jančys (5 vieta) nuo jo atsilieka 52 min., o I. Bražiūnas (6) – 53 min.

Trečiąją ralio dieną sportininkams teks įveikti apie 250 km kietu gruntu, smėliu ir kopomis su 2 greičio ruožais bei 8 kontroliniais punktais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)