Kaip skelbia „Autoevolution“, padedant J. Chanui „Baxi DC Racing Alpine“ komanda bus pirmoji žemyninės Kinijos ekipa, dalyviausianti Le Mane. Dar viena komanda ten atstovaus Honkongui.

Veiksmo filmų žvaigždės ekipa rungsis „Alpine A460 Nissan“ automobiliu.

Komandos atstovai neslepia, kad jau debiutiniame sezone nori grumtis tik dėl pergalės. Savaime suprantama, dėl pergalės savo klasėje, mat joje automobiliai neprilygsta dėl pagrindinio titulo LMP1 besivaržantiems lyderiams „Porsche“, „Audi“ ar „Toyota“.

Teigiama, kad J. Chanas, skirtingai nei kitos žvaigždės ar nuvorišai, prie vairo nesiveržia ir palieka šį darbą jį išmanantiems, tačiau žada būti lenktynėse ir stebėti komandos darbą iš arti.

Komandos automobilį vairuos kitas bendrasavininkis Davidas Chengas, taip pat profesionalus pilotas Ho-Pin Tungas ir trečias vairuotojas, kurio duomenys kol kas neskelbiami.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)