Įdomu tai, kad trečiadienį organizatoriai išplatino pranešimą su teiginiu „Halls Winter Rally“ organizatoriai garantuoja: festivalis įvyks“, o jau ketvirtadienį paneigę savo žodžius ralį atšaukė.

„Ralis buvo visiškai suorganizuotas, tačiau gamta - negailestinga. Lietus sparčiau nei manyta plauna įšalą ir gali padaryti didelę žalą regiono kelių infrastruktūrai. Susidūrę su per didelėmis rizikomis ir galvodami apie dalyvius bei didelius žiūrovų srautus, esame priversti nutraukti ralį. Mūsų prioritetas – saugumas. Patirsime milžiniškus nuostolius, tačiau toks sprendimas buvo būtinas“, - sakė ralio direktorius Ramūnas Kliunka.

Patyrę nuostolius žiemos ralio organizatoriai atmeta galimybę perkelti renginį į nežinomą datą. „Ralis yra atšauktas ir nebus nukeltas“, - patvirtino R. Kliunka.

Dar prieš ralio atšaukimą iš Dakaro grįžęs lenktynininkas Vaidotas Žala pareiškė, kad jame nedalyvaus dėl pavojaus susigadinti techniką. Taip pat dalyvauti atsisakė dar keli ekipažai.

„GPS sistema atiduota, daiktai sukrauti ir mes keliaujam namo. Deja, bet „Winter“ faktorius paliko Lietuvą, tad nematome prasmės sugadinti techniką. Bet kokiu atveju sakom ačiū organizatoriams - trasos buvo užmąstytos tikrai smagios! Ir jei atvirai, pagaliau gausiu pamiegot! To nedariau jau beveik mėnesį“, - socialiniame tinkle „Facebook“ rašė lenktynininkas.

Sprendimą nevykdyti kitą savaitgalį numatyto Europos ralio čempionato (ERC) etapo šiandien priėmė renginio organizatoriai Latvijoje.

Nepaisant atšaukto ralio, „Halls Winter Rally“ organizatoriai informuoja, jog planuotas Monikos Linkytės koncertas įvyks. Viena klausomiausių Lietuvos atlikėjų Utenos arenoje koncertuos šeštadienį 18:30 val. Įėjimas į koncertą – nemokamas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)