Šį kartą jų keturi: „Fiat 500“, „Peugeot 208“, „Hyundai i20“ ir didžiausias tarp jų „Honda Jazz“.

Legendiniu vadinamas „Fiat“ mažylis šiemet atsinaujino išlaikydamas tradicijas puoselėjančius dizaino elementus viduje ir išorėje, o gale dabar sumontuoti LED šviesos diodų žibintai.

Siūlomos ypač didelės išorinės apdailos pasirinkimo galimybės – 13 kėbulo spalvų, 16 interjero variantų, 10 skirtingų ženkliukų ir 7 ratlankių dizaino variantai.

„Fiat 500“ kaina – nuo 11990 eurų.
"Honda Jazz"

Rinkimuose dalyvaujanti „Honda Jazz“ – trečioji manevringo miesto automobilio karta. Visame pasaulyje parduota daugiau nei 5,5 mln. modelių. Šios kartos modelis ilgesnis nei pirmtakas, ilgesnė ir jo ratų bazė, tad salone – erdviau.

„Jazz“ siūlomas su dviem – dyzeliniu ir benzininiu – varikliais ir su mechanine šešių laipsnių arba CVT tipo pavarų dėže.

„Honda Jazz“ kaina Lietuvoje prasideda nuo 14390 eurų.
"Hyundai i20"

Siekiant įtikti europiečių skoniui, naujasis „Hyundai i20“ gaminamas Senajame žemyne. Jis ilgesnis, žemesnis ir platesnis nei pirmtakas, turi vieną erdviausių klasėje salonų, pirkėjams siūlomas trijų skirtingų įrangos lygių.

Klimato kontrolės ir garso sistemos, oda aptrauktas šildomas vairas, šildomos priekinės sėdynės – standartinės įrangos dalis, papildomai diegiama nukrypimo nuo juostos perspėjimo, pajudėjimo įkalnėje ir kitos sistemos.

„Hyundai i20“ kaina Lietuvoje prasideda nuo 12590 eurų.

Peugeot 208“ yra geriausiai gamintojo parduodamas modelis. Atnaujintas mažylis gavo naują sportiškesnę ir stilingesnę išvaizdą. Į priekinį buferį integruotos platesnės radiatoriaus grotelės, gale – LED šviesos diodų žibintai.

"Peugeot 208"

Į „Peugeot 208“ montuojami taupūs dyzeliniai arba benzininiai motorai, kuriuos galima rinktis iš net šešių skirtingų variantų. Pavarų dėžė, montuojama į automobilį, gali būti mechaninė arba automatinė.

Prancūziško mažylio kaina – nuo 9952 eurų.

Visi keturi pretendentai taip pat rungiasi specialioje „Optimalaus pasirinkimo“ nominacijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)