Šiais metais šioje klasėje buvo klasifikuoti 41 lenktynininkas iš 22 pasaulio šalių.

Per savo karjerą E. Staponkus yra iškovojęs Lietuvos, Baltijos šalių, NEZ (Šiaurės Europos zonos), kroso ir ralio-kroso nugalėtojo titulus, tačiau šių metų sezoną sportininkas įvardija kaip patį įdomiausią.

„Tai turbūt buvo sunkiausias, tačiau ir pats įdomiausias sezonas visoje mano lenktynininko karjeroje,“ – sako „ES Motorsport-Litcon“ komandos narys.

„Europos ralio-kroso čempionatą sunku lyginti su kitais čempionatais, kuriuose esu lenktyniavęs. Tai itin aukšto lygio varžybos ir, vieną kartą pabandęs, sieksiu toliau ten lenktyniauti ir kovoti dėl aukščiausių vietų. Turiu tam tinkamą techniką ir galimybes, tereikia šiek tiek daugiau patirties, o nugalėti čia tikrai įmanoma“, – ambicijų neslepia E. Staponkus, kuris jau pradeda ruoštis kitų metų sezonui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)