Antrąjį rezultatą pademonstravo Lietuvoje ne sykį matytas rusas Aleksejus Lukjaniukas su identišku automobiliu.

D.s Butvilas kvalifikaciniame greičio ruože užėmė aukštą 6-ąją poziciją. Tai leis lietuviui šeštuoju numeriu rinktis norimą starto poziciją rytoj prasidedančiose lenktynėse.

Ne paslaptis, kad sportininkai nenori važiuoti pirmieji trasa ir „valyti“ lenktyninę trajektoriją. Dėl to kvalifikacijoje parodytas aukštas rezultatas yra itin svarbus prieš šeštadienio startą.

„Tai dar tik pati pradžia. Visas darbas prasidės rytoj, kur turėsime kautis dėl dešimtųjų sekundės dalių. Taip, valyti kelio niekas nenori, tad džiaugiuosi, jog galėsiu ne paskutiniu numeriu rinktis rytojaus starto poziciją. Esame nusiteikę kovingai ir koncentruojamės į maksimalų rezultatą. Šis ralis mūsų komandai yra labai svarbus“, – po kvalifikacijos teigė „Subaru Poland Rally Team“ atstovaujantis D. Butvilas.

Europos ralio čempionato Kipro etapas finišuos sekmadienį. Po septynių ERC etapų D Butvilas užtikrintai užima trečiąją poziciją ERC2 klasėje, nusileisdamas tik antrąją poziciją užimančiam vengrui D. Botkai ir čekui V. Stajfui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją