Anot pranešimo, parodomasis aštuonių kilometrų ruožas Sczcecino miesto pašonėje buvo skirtas dalyvius surikiuoti tikriesiems išbandymams – keturiems greičio ruožams tankų poligone, kurių atstumas viršija 400 kilometrų.

Didelių staigmenų nebuvo – praėjusių metų Dakaro maratono nugalėtojas Nasseras Al-Attiyah net keturiomis sekundėmis aplenkė artimiausią persekiotoją. Tarp lyderių dominuoja „Mini“ ir „Toyota Overdrive“ automobiliai.

Iš ralyje dalyvaujančių lietuvių geriau sekėsi V. Žalos ir S. Jurgelėno ekipažui, kuris išsiveržė į priekį T3 klasėje, o bendroje įskaitoje yra 21-as. Pasiruošimą Dakaro dykumų maratonui tęsiantis B. Vanagas dar starte sulaužė pusašį ir likusį atstumą įveikė važiuodamas avariniu būdu. Šiuo metu sportininkas užima 37-ą vietą ir nuo lyderio atsilieka 1 min. ir 21 sek.

Šeštadienį varžybų karavanas paliks Sczcecino miestą, dalyviai patrauks į rytus, kur du kartus įveiks 144 kilometrų greičio ruožą. Būtent šiame ruože dalyviai tikisi išvysti tikruosius lyderius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)