Atranka, kurią paskelbė modelių agentūra „Pegasus“, vyko ištisus du mėnesius. Į konkurso finalą, surengtą Palangoje, iš daugiau nei 200 potencialių kandidačių, suvažiavo tik 14, laimėjusių visus atrankos barjerus.

Merginas pasirodymams ruošė daugybės grožio konkursų nominantė bei nugalėtoja, Santarvės modelių mokyklos vadovė Karolina Žurauskaitė.

Merginos stengėsi pavergti žiūrovų širdis ne tik savo iškalba, bet ir gracija, pozuodamos tiek su ginklais, tiek su ledais, tiek prie automobilių su komandų nariais.

Pirmajam pasirodymui, kurio tema „Greiti ir įsiutę“, merginos rengėsi pačios ir pačios prisistatė žiūrovams. Antrojo pasirodymo metu merginos demonstravo dizainerės Eglės Ališauskaitės žavingą bikinių kolekciją „Nimfa“, o paskutinėje rungtyje pretendentės vilkėjo tos pačios dizainerės sukurtą vakarinę kolekciją .

Siekiant objektyvumo merginas vertino ir lenktynėse dalyvaujančių komandų nariai, sportininkai, žurnalistai.

„Mis Auto 2015“ karūną į Kauną išsivežė Agnė Martusevičiūtė.

Pirmosios vice-mis titulą pelnė Irma Puzaraitė iš Lazdijų, o antrąja vice-mis pripažinta Silvija Navickaitė iš Vilkaviškio.

Fotografams labiausia patiko dar viena vilkaviškietė Miglė Lukoševičiūtė, pelnius Mis Foto titulą, o Mis publika laurai atiteko uteniškei Dovilei Vyšniauskaitei.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)