Iš pirmo žvilgsnio susidarė įspūdis, kad mechanikai pamiršo prisukti ratą, tačiau paaiškėjo, kad incidento priežastis visai kita.

„Lūžo stebulės varžtas. Penkios minutės ir problema bus išspręsta“, – sakė komandos vadovas Andrius Gečiauskas.

Riedantis ratas kėlė pavojų kitiems lenktynių dalyviams, tačiau laimei nieko nesužeidė.

O kvalifikacinės varžybos itin nesėkmingai baigėsi „Mojo Lounge Racing“ komandai. Šios ekipos BMW M4 automobilis, kurį vairavo Danielis Colembie, paskutinę akimirką išskriejo iš trasos ir buvo stipriai apgadintas. Iš trasos jį teko evakuoti. Ši ekipa kvalifikacijoje užėmė septintą vietą ir turėjo pasirodyti „Super pole“ kvalifikacijoje, kurioje dalyvauja dešimt greičiausių komandų, tačiau dėl patirto incidento planus teko keisti.

„Danielis jau važiavo į serviso zoną, tačiau nesuvaldė automobilio ir išslydo iš trasos. Laikome sukryžiavę pirštus, kad automobilis nebūtų visiškai sudaužytas“, – pasakojo komandos lenktynininkas Michaelis Verhagenas.

DELFI primena, kad „Mojo Lounge Racing“ komanda turėjo ir daugiau problemų - prieš kvalifikaciją mechanikams teko keisti dėl nežinomų priežasčių sugedusį automobilio variklį.

10 greičiausių komandų pirmoje kvalifikacijos dalyje
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)