„Jau ne pirmi metai mielai kviečiame ne tik asociacijos nares, bet ir kitas damas ne tik stebėti kvapą gniaužiančių „Eneos 1000 km lenktynių“ batalijų, bet ir stengiamės joms pasiūlyti širdžiai mielų atrakcijų, - lenktynių spaudos centrui sakė „Racing Ladies“ prezidentė A. Jonušienė. – Jau pati mūsų klubo prigimtis skatina moteris pačias pajusti lenktynių jaudulį, todėl damų lenktynės, tegu ir ne pagrindinėje trasoje – neišvengiamos“.

Visgi vairuojančios moterys lenktynių savaitgalį pradėjo ne įsispraudusios į sportinius kombinezonus, o elegantiška vakarone. Ketvirtadienio vakarą svetingai priglaudęs „Racing Ladies“ nares restoranas „de Cuba” pasiūlė joms magišką mados, grožio bei poezijos vakarą „Damų rojus 2015”. Užburtos nuostabių gėlių kvapų bei grožio, akompanuojant saksofonui ir skambant romantiškoms dainoms ir eilėms, damos ne tik žavėjosi naujausiomis lietuvių dizainerių kolekcijomis, ragavo G.H. MUMM šampano, bet ir parsivežė vertingų prizų.

Puikią nuotaiką kūrė aktorė Eglė Jackaitė, skaičiusi eiles, o žinoma gelbėtoja-žurnalistė Gerda Stiklickienė visus nustebino dainuodama Džordanos Butkutės, kurios, kaip ji pati prisipažino, yra didelė gerbėja, dainas.

Vairuojančių moterų vakaronėje dalyvavo ir premjeras Algirdas Butkevičius su šeima.

Įkvėptos tokios skambios uvertiūros penktadienį „Racing Ladies“ narės išbandys savo jėgas „ENEOS“ ralio simuliatoriuje, o vėliau sės ir prie tikrų automobilių vairo. Jos varžysis „Monier“ damų orientaciniame ralyje, kurio dalyvėms su „Nissan“ automobiliais reikės įveikti nežinomą maršrutą ir įvykdyti pakeliui „išmėtytas“ užduotis.

Šeštadienį moterys vairuos daugeliui jų dar nematytą elektromobilį „Nissan Leaf“ ir išbandys savo jėgas dar vienoje trasoje – slalomo lenktynių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją