„Mes džiaugiamės galėdami prisidėti prie geriausio automobilių sporto renginio Lietuvoje vienais geriausių ir patikimiausių automobilių“, – sako „Kia Auto“ generalinis direktorius Gintaras Kaukėnas.

Lenktynėms šiais metais „Kia“ skyrė net septynis automobilius, o aštuntas, elektromobilis „Kia Soul EV“ stovės lenktynių klube ir jį apžiūrėti galės visi norintys.

Saugos automobiliu tapo atnaujintas „Optima“, gelbėjimo automobiliais dirbs naujas „Sorento“ ir atnaujintas „Sportage“, o lenktynių organizatoriai dar naudosis „Rio“, „Soul“ ir „cee‘d“ modeliais.
„Mes sąmoningai suteikėme visą gamą automobilių, kad žmonės galėtų įvertinti šių modelių įvairovę ir unikalų dizainą“, – sako G. Kaukėnas.

„Kia“ automobiliai šiais metais buvo išrinkti kaip labiausiai tenkinantys žmonių lūkesčius automobiliai pasaulyje, pagal šį parametrą nusileidę tik kur kas brangesniems ir prabangesniems „Porsche“.

„Mes jau įvertinome šių automobilių praktiškumą. Jie mums talkina jau visą savaitę ir kol kas jais esame patenkinti“, – sako „ENEOS 1000 km“ lenktynių organizatorius, VŠĮ „Promo Events“ vadovas Darius Jonušis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją