„Šiemet DELFI TV kartu su lenktynių organizatoriais suteiks galimybę savo žiūrovams tiesiogiai pamatyti dar daugiau „Eneos 1000 km“ lenktynių renginių – lenktynių atidarymą, kvalifikacinius važiavimus, „Drag show“ ir kt. Tiesioginės transliacijos pirmą kartą vyks net tris dienas – nuo ketvirtadienio iki šeštadienio. Dar viena ypatinga šių metų naujovė – galimybė stebėti lenktynes skirtingais rakursais perjunginėjant transliacijos kameras. Be pagrindinės lenktynių transliacijos, žiūrovai galės įsijungti vaizdus, transliuojamus iš dviejų lenktynėse dalyvaujančių automobilių ir „pitlane'o“. Tikimės, kad tai suteiks mūsų auditorijai naujų įspūdžių ir padės pajusti lenktynių įtampą bei azartą. Nuvažiuokime 1000 kilometrų kartu!“, – sakė DELFI TV vadovas Gytis Oganauskas.

Transliacijos iš „ENEOS 1000 km“ lenktynių per DELFI TV būtų neįmanomos be „Teo“ profesionalų komandos, kuri prieš renginį plyname lauke paklojo 1,5 km ilgio šviesolaidžio kabelį su rezerviniu ryšiu ir duomenų perdavimo įranga. Lenktynių vaizdai realiu laiku keliaus į „Teo“ duomenų centrą Vilniuje ir iš ten pasieks visus DELFI TV žiūrovus.

„Lenktynės ir internetas yra panašūs tuo, kad abiem atvejais svarbus ne tik greitis ar technikos patikimumas, bet ir ją valdančių žmonių profesionalumas. 1 gigabito per sekundę interneto greitaveika ir keliasdešimt „Teo“ specialistų komanda visoje Lietuvoje užtikrins sklandų ir kokybišką vaizdo perdavimą lenktynių transliacijos metu“, - sako „Teo“ Vakarų regiono verslo klientų vadovas Nerijus Avelis.

DELFI skaitytojai visas „ENEOS 1000 km“ lenktynių naujienas, tvarkaraščius ir informaciją apie komandas gali rasti specialioje rubrikoje delfi.lt/auto/1000-km-lenktynes/. Į Palangą negalintys atvykti autosporto gerbėjai nuo ketvirtadienio ryto šioje rubrikoje čia galės gyvai stebėti lenktynių atidarymą ir daugumą vėliau numatytų svarbiausių renginių.

Tos pačios dienos vakarą taip pat pirmą kartą tiesiogiai bus transliuojamos naktinės automobilių traukos varžybos, o prieš tai savo treniruotes pradės ir 1000 km lenktynių dalyviai. Jų vaizdą bei rato įveikimo laikus galės matyti visi norintys.

Penktadienį visos treniruotės, kvalifikacija ir Lietuvos žiedinių pirmenybių finalai taip pat bus transliuojami internetu tiesiogiai.

Šeštadienį „ENEOS 1000 km“ lenktynės DELFI portale bus transliuojamos tiesiogiai nuo starto iki finišo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)