Kiekvieną savaitgalį 17-metė mergina bastosi po Lietuvą, kad pabūtų ir pabendrautų su onkologinėmis ligomis sergančiais vaikais, kasdien neatlygintinai dėl jų dirba „Mamų Unijoje“. I. Krivickaitė sako, kad gyvenimo nuskriausti vaikai turi daug svajonių, kurias turime išpildyti:

„Aš nusiskusiu savo storus, mylimus plaukus, jeigu su Jūsų pagalba surinksiu 30 000 eurų sumą vėžiu sergantiems vaikams. Taip kartu įrodysime, kad vėžiu sergančius vaikus palaiko labai daug žmonių. Ir kad be plaukų jie taip pat nuostabūs!“, – skelbia Ievos akcija.

Prasidėjo ji maždaug prieš tris metus, kai iniciatorė sunkiai susirgusi papuolė į ligoninę ir susipažino su daug vėžiu sergančių vaikų, kurie ligoninėje kentė nepriteklių: trūko ne tik jaukios aplinkos, pramogų, dėmesio, bet net ir vaistų, ar lėšų reabilitacijai. Taigi vos 17 metų sulaukusi mergina nutarė gražinti viltį naujiems draugams, kuo sužavėjo daug žinią skleisti padėjusių garsenybių.

„Palaikau Ievą“ akcijos atgarsiai prieš kurį laiką pasiekė ir aktyviai socialiniais projektais užsiimančią „Dynami:t Energy“ komandos lenktynininkę A. Antanaitytę. Ši, gerumo vajumi užkrėtusi ir komandos narius, mielai pasisiūlė I. Krivickaitės palaikymo akciją pristatyti ir į didžiausiame automobilių sporto renginyje Baltijos šalyse, „Eneos 1000 km“ lenktynėse.

„Šiandien Lietuvoje daug kalbama apie kraujo donorystę, vaikų įsivaikinimą, gyvūnų globą ir dažnai pamirštami vėžiu sergantys vaikai, kuriems taip pat reikia mūsų visų pagalbos. Šios akcijos tikslas yra vienareikšmis – atkreipti visuomenės dėmesį į gyvenimo nuskriaustus vaikus, suteikti jiems viltį gyventi ir įgyvendinti savo svajones. Tiesiog privalom kuo garsiau apie tai kalbėti, kad vaikų troškimai būtų išgirsti. Džiaugiuosi, kad mūsų komanda gali prie to prisidėti, kartu ir paskleisti šią žinią automobilių sporto pasaulyje“, – akcijos svarbą akcentavo Aistė.

„Dynami:t Energy“ komanda kviečia pagal galimybes skirti palaikymo auką vėžiu sergančių vaikų gydymui.

Sąskaitos Nr. LT77 7300 0101 4079 5625
Paramos ir labdaros fondas „Mamų unija“
Įmonės kodas: 302288579
Swedbank AB
Banko kodas 73000
BIC – HABALT22
Paramos paskirtyje nurodykite „Palaikau Ievą“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)