Pradėjęs ralio karjerą priekiniais ratais varomu „Honda Civic“ jis prieš porą metų pradėjo ieškoti galiniais ratais varomo automobilio.

„Labai nenorėjau rinktis BMW, nors siūlė visi. Norėjau kažko įdomesnio, galbūt labiau neįprasto. Visgi dėl kainos ir kokybės santykio teko pasirinkti būtent šios markės mašiną ir labai greitai tapau dideliu BMW automobilių fanu ralyje“, – pasakoja K. Raišys.

Prieš beveik 20 metų pagamintu BMW M3 lenktyniaujantis vaikinas labiausiai ralyje trokšta lygios kovos ir tikros konkurencijos, kai dauguma sportininkų lenktyniauja vienodais automobiliais.
Jo BMW įmontuotas 3,2 l variklis, tačiau nuo standartinio jis skiriasi nedaug – kitokie amortizatoriai bei saugumo įranga. Tiesa, dar pavarų dėžė nuo kitokio BMW modelio, bet standartinė, lygiai taip pat ir galinis reduktorius.

„Manau, kad „Samsonas Motorsport Rally Utena“ suteiks ne tik žiūrovams, bet ir dalyviams daugybę gerų emocijų. Organizatorius nors ir naujas, bet tikrai neprastas. Matau pagal tai, kaip vyksta šių lenktynių pateikimas, kad mūsų laukia tikrai puikios lenktynės“, – sako Karolis ir tikisi ralyje sulaukti ne tik tradicinių konkurentų iš Lietuvos, bet ir daugybės užsieniečių.