Nuo praeitų metų vieną iš dalyvių K. Štukėną vis dar lydėjo nesekmės: per 2014-tųjų varžybas jis rėžėsi į stulpą ir automobilį teko „užmigdyti“, šiemet – vargai su technika. Jau nuo pat treniruočių pradžios K. Štukėnui nesisekė su jo pilotuojamu „Nissan“ markės bolidu, mat jam reikėdavo pagalbos pajudėti iš vietos, tad komandos draugai kiekvieną kartą stumdavo pilotą ir jo automobilį, kad šis pradėtų riedėti. Tačiau dalyvis kovojo iki galo ir nepasidavęs besispyriojančiam „Nissan“ pasiekė TOP 16.

Nuo TOP 4 prasidėjo finalo vertos aršiausios kovos, kurių metu keli dalyvių bolidai „pasibučiavo“, bet tai nesutrukdė patekti tarp geriausiųjų trejetuko. D. Matusevičiui, „NP Team“ komados atstovui, tai buvo pirmosios rimtos varžybos, mat jaunuoliui vos 16 metų, tačiau šoninio slydimo meną jis išmano ir su vairuojamu BMW kabrioletu užėmė trečiają vietą. Antros vietos skonį ragavo miesto šeimininkas klaipėdietis, „Drift Devil“ komandai atstovaujantis D. Macpreiksas, pilotuojantis taip pat BMW automobilį. G. Levickas, „D1Sport“ komandos pilotas džiaugėsi pirmąja vieta, kurią pasiekė su „Stateta Nissan S13“ bolidu. Turbūt jau visi pastebėjo, jog pilotas turi „užsiauginęs“ didžiausią barzdą, komandos nariai juokiasi sakydami, jog toji barzda jam ir neša sėkmę.

Šiais metais pasirodys nauja lyga, kurioje galės varžytis visi norintys pilotai, o toji lyga vyks niekur kitur, bet pačiame Kaune, Urme esančioje aikštelėje. Urmo Taurės pirmasis etapas jau ne už kalnų, tad „drifteriai“ turi laiko šiek tiek atsikvėpti ir paruošti savo išvargintus bolidus, nes jau gegužės 10-tą dieną visi bus laukiami būtent čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)