Komanda jau anksčiau skelbė, kad Dakare startuos „Toyota Hilux Overdrive“ automobiliu. „Lithuanian Dream“ ekipa planuoja Dakare dalyvauti trejus metus iš eilės.

Komanda atskleidžia, kad ant lenktyninio automobilio nebus nė vieno komercinio rėmėjo lipduko – tik tie, kuriuos įpareigos užsiklijuoti organizatoriai. Kėbulą papuoš gražiausi Lietuvos vaizdai iš fotografijų albumo „Neregėta Lietuva“ ir informacinio internetinio puslapio apie Lietuvą nuoroda.

Lithuanian dream komandos automobilio dizaino projektas

Pasak projekto vadovo Ugniaus Šeško, „Lithuanian dream“ yra analogų Lietuvoje ir pasaulyje neturintis projektas, kurio pagrindinė idėja – Lietuvos garsinimas ir pristatymas pasauliniu mastu, didinat šalies patrauklumą turizmui ir verslo investicijoms.

Dar vienas kilnus projekto tikslas – paramos teikimas Kauno zoologijos sodui. 30 procentų surinktų „Lithuanian dream“ komandos lėšų bus skiriama įstaigos modernizacijai is sąlygų gerinimui gyvūnams.

DELFI primena, kad 2016-ųjų Dakarui ruošiasi dar du Lietuvos lenktynininkai – Benediktas Vanagas ir Antanas Juknevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)