Pirmuoju savo darbu naujai išrinktas LASF prezidentas R. Austinskas pradėjo naują tradiciją ir pagerbė kadenciją baigusią Tarybą.

„Tiek automobilių sporte, tiek ir federacijoje yra susirinkę šio sporto entuziastai, daugelis jų dirba savanoriškai, neatlygintai, todėl natūralu, kad jie nusipelnė padėkos už padarytus darbus per keturis metus. Juk mes visi turime dirbti vieningai ir siekti bendrų tikslų – pakelti automobilių sporto lygį bei didinti šios sporto šakos žinomumą, o tai lengviausia padaryti, kai visi – tiek buvusi, tiek naujai išrinkta Taryba, dirbs kaip viena komanda, vienas kumštis“, – federacijos ateities viziją pristato R. Austinskas.

Kartu su padėkų įteikimu buvo pasveikintas ir kartingo federacijos prezidentas Ramūnas Savickas, kuris mini 50 metų jubiliejų. Po padėkų ceremonijos ir sveikinimų, buvusieji Tarybos nariai išreiškė pasitikėjimą nauju LASF prezidentu bei pristatė aktualiausius klausimus bei tęstinumo laukiančius darbus, kurių įgyvendinimui R. Austinskas ir jo komanda gali tikėtis visapusiškos buvusių Tarybos narių pagalbos ir paramos.

Primename, kad LASF viceprezidentais tapo Benediktas Vanagas ir Jonas Dereškevičius.

LASF Tarybą sudaro:

LASF ralio komiteto pirmininkas – Maris Simsonas
LASF kroso komiteto pirmininkas – Kazimieras Gudžiūnas
LASF žiedo komiteto pirmininkas – Rimvydas Agurkis
LASF drift’o komiteto pirmininkas – Antanas Kyguolis
LASF drag‘o komiteto pirmininkas - Rolandas Šležas
LASF 4x4 komiteto pirmininkas - Gediminas Grigaitis 
LASF kitų sporto šakų komiteto pirmininkas – Gintautas Firantas
LASF teisėjų komiteto pirmininkas – Šarūnas Liesis 
LASF saugaus varžybų organizavimo komiteto pirmininkas – Remigijus Antanavičius
LASF techninių reikalavimų komiteto pirmininkas – Egidijus Janavičius
LASF senjorų komiteto pirmininkas – Evaldas Torrau

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją