Susirinkusius svečius linksmino, jaunatviško maksimalizmo kupina vilniečių grupė „Coffee Out“. Šoko merginų kolektyvas iš Kauno „UP“ studija. Spinduliuojanti nepaprastu šarmu, kaitino publiką ir judino šokti, po sėkmingų gastrolių JAV bei D.Britanijoje grįžusi, dainininkė Irma Jurgelevičiūtė.

Renginio metu „Vilko Kartodromo Pergalė“ įkūrėjas Gintaras Kaminskas ne tik priiminėjo gimtadienio dovanas iš svečių, bet ir pats dėkojo prisidėjusiems bei ragino visus, atėjusius pirmą kartą, išbandyti trasą: „Trasoje integruota pažangiausia AMB ir PIXEL.COM laiko skaičiavimo bei dalyvių registracijos įranga, kuri leidžia organizuoti neriboto dalyvių skaičiaus kartingo varžybas, automatiškai nustato trasos rekordo savininką, teikia išsamią visų dalyvių važiavimų ataskaitą tiesiai į dalyvių socialines paskyras ar elektroniniais laiškais. „Vilko kartodrome Pergalė“ yra ir aukščiausius saugumo reikalavimus atitinkantys kartingai vaikams su greičio ribotuvais bei saugos diržais“, – teigė „Vilko kartodromas Pergalė“ direktorius G. Kaminskas.

Penktojo gimtadienio proga vyko ir jaunųjų kartingo meistrų pasirodymai. Jaunuosius kartingo gerbėjus ekstremalaus sporto įgūdžių čia moko daugiau nei 30 metų patirtį turintis vienas žinomiausių Lietuvos kartingo specialistų bei trenerių Ričardas Paškevičius.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!