Lenktynininkas Renaldas Šeinauskas su nekantrumu laukia starto – ne dažnai sutampa, kad gimimo dieną reikia praleisti trasoje. Kalbiname, kokios nuotaikos ir lūkesčiai sukasi ralio dalyvio galvoje šią ypatingą dieną.

- Kaip vertinate savo pasiruošimą šių metų ralio varžybų startui?

- R. Š.: Kaip visada trūksta vienos paros, bet turiu pripažinti, dar neturėjome tokio tvarkingo BMW automobilio. Jis dar nėra idealus, turėtume kur dar rankų pridėti, natūralu... Prie tokio tvarkingo mašinos stovio labai daug prisidėjo Martynas Samsonas ir esame be galo jam dėkingi. Labai džiaugiuosi, kad šiais metais susibūrė didelė, itin entuziastingai nusiteikusi komanda!

- Kaip jaučiatės po vakarykščių susirašymų? Kas laukia lenktynininkų trasoje?

Renaldas Šeinauskas
- R. Š.: Po sunkių pasiruošimo darbų susirašymas buvo tikras malonumas. Smagu ištrūkti iš garažo ir pasivažinėti - taip pakėlėme nuotaiką patys sau. Susirašinėti sekėsi gerai, su standartinėmis padangomis ten ypač smagu, mums vairuojantiems galu varomą automobilį, tai buvo tarsi atgaiva. Trasoje lenktynininkų laukia susukti smagūs miško keliukai, daug tramplinų. Nors ir norėtųsi daugiau šaltuko, tačiau tikimės, kad užteks ir to įšalo, kuris yra šiuo metu miškuose.

- Kaip vertinate trasas?

- R. Š.: Džiaugiuosi, kad pagaliau Šeduikių greičio ruožas apsuktas. Visi kiti greičio ruožai tikrai smagūs, susukti keliukai, tačiau pats nerealiausias 6-9 greičio ruožas. Nekantraujame, kada galėsime juo praskrieti.

- Kokio savo pasirodymo tikitės? Kaip vertinate jėgas šiemet?

- R. Š.: Na, mums patiems visų pirma svarbiausia, kad negestų mašina ir kad galėtume daryti tai, ką mokame geriausiai. O varžovai tikrai nesnaudžia ir dėl prizinių vietų L9 klasėje bus aštri kova, stengsimės iš paskutiniųjų.

- Rodos, per gimimo dieną teks patirti nemažai streso ir adrenalino. Ar esate sugalvojęs gimtadienio norą?

- R. Š.: Saugiai pasiekti finišą ir, žinoma, būtų smagu gimtadienio proga užlipti ant pakylos!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją