Naujasis modelis iš pirmtako paveldėjo tvirtą laikyseną, kampuotą kėbulą, aukštai montuojamus galinius žibintus ir pasitikėjimo įkvepiantį pakeltą kėbulą. Naujasis „Soul“ turi visiškai naują saloną, kuriam sukurti buvo naudojamos kokybiškesnės medžiagos. Vis dėlto mūsų keliuose jis dar atrodo drąsiai ir neįprastai.

Patinka? Balsuokite už šį modelį „Tautos automobilio 2015“ rinkimuose!

Antros kartos „Soul“ turi visiškai naują platformą, kuria dalinasi su naujausiu „cee‘d“ modeliu. Dėl to naujasis automobilis, palyginti su ankstesniu, pasižymi komfortiškesniu važiavimu ir tikslesniu valdymu. Automobilis turi atnaujintą pakabą, tvirtesnį kėbulą ir pagerintą garso izoliaciją. „Soul“ pirkėjai gali rinktis tris skirtingas stogo ir net 11 kėbulo spalvų.

Už pirmtaką didesnis automobilis turi didesnę ratų bazę ir platesnę tarpvėžę, taip pat pasižymi didesne salono ir bagažo skyriaus erdve. Bagažinės talpa, nenulenkus galinių sėdynių, siekia 354 litrus, joje taip pat yra papildoma daiktadėžė po bagažinės grindimis.

Pirkėjai gali rinktis naujausias „Kia“ 1,6 l GDi /135 AG benzininio arba 1,6 l CRDi / 128 AG dyzelinio variklio versijas bei šešių pavarų mechaninę arba automatinę transmisiją.

Lietuvoje naujasis „Kia Soul“ kainuoja nuo 65 990 Lt, o „Metų automobilio 2015“ dalyvis įkainotas 88 345 Lt.

Sek svarbiausias automobilių pasaulio naujienas: nuo naujo „Bugatti" modelio iki KET pasikeitimų. Nestabdyk – prisijunk prie DELFI Auto draugų „Facebook“!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)