Naujajai komandai atstovaus ir praėjusių metų šalies ralio absoliutūs čempionai Evaldas Čirba ir Audrius Pivoras, taip pat Markas Judzentavičius ir Vytenis Skardžius, Tomas Bindokas ir Vytautas Kuralavičius, Dalius Steponavičius ir Antonijus Žilinskas, Darius Vilimas ir Žilvinas Žeromskas.

Andžejus Dzikevičius Lietuvos vardą garsins "Formel BMW ADAC" čempionate, Žygimantas Gražys rungtyniaus šalies kroso čempionate, o jauniausias komandos sportininkas Rokas Steponavičius ruošis ralio startams.

Komandos įkūrėjai - keletą metų skirtingose ekipose lenktyniavę žinomi automobilių ralio meistrai Ž.Žeromskas ir D.Steponavičius. Jie naujajai komandai kelia maksimalius uždavinius - tapti šalies automobilių sporto lydere.

"Lautra-Tanagra" vadovai tai pasiekti tikisi ne tik laimėdami lenktynes, bet ir išskirtiniu dėmesiu augančiai jaunajai sportininkų kartai.

Komandos pristatyme D.Vilimas ir Ž.Žeromskas pristatė savo naująjį "Renault Clio Ragnotti", o E.Čirba ir A.Pivoras - "Mitsubishi Lancer EVO VII" automobilį, kurio pirmasis kovos krikštas bus gegužės 14 dieną prasidedančiame ralyje "Vilnius-2005".

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją