„Ar galėčiau trumpai pasėdėti prie vairo?“, – kiek nedrąsiai paklausė vienas solidaus amžiaus panevėžietis, gana ilgai vaikščiojęs aplink „Honda Civic Tourer“. Įsitaisęs vairuotojo sėdynėje vyras prasitarė galvojantis įsigyti naują „Civic“, kad daugiau šeimai nereikėtų sukti galvos dėl transporto priemonės.

„Kažkada buvau įsigijęs „Honda Preliude“, tačiau jį uzurpavo žmona ir man nebeatidavė, – juokdamasis atviravo Panevėžio gyventojas. – Vėliau turėjau „Mazdą“, dabar – „Audi“, bet mano antroji pusė vis tiek sako, kad nieko geriau nebuvo už „Preliude“. Tai ir galvoju, gal jai patiktų šis naujas „Civic“?“

Jis džiaugėsi, kad naujosios „Honda Civic“ kėbulo linijos ir prietaisų skydelis „nebe toks kosmosas“. Potencialiam pirkėjui įspūdį paliko gamintojos deklaruojamos degalų sąnaudos – 4,3 l/100 km.
Jeigu žmona palaimins, į šeimos garažą įriedės būtent universalas, nes jiedu mėgsta keliauti automobiliu ne tik po Lietuvą, bet ir po Vakarų Europą.

Gana nemažai žmonių veržėsi iš vidaus apžiūrėti ir dar vieno lietuviams puikiai pažįstamo gamintojo – „Peugeot“ – naujausio darbo 308 SW. Lietuviai itin domėjosi bagažinės talpa ir sėdynių sulankstymo galimybėmis, tačiau garsiai svarstė, ar 1,2 litro variklis išties yra tinkamas pasirinkimas šiam iš pažiūros nemažam automobiliui.

Tarptautinė „TopGear“ komanda galėtų paliudyti, kad iškart į zenitą šovusi „Nissan Qashqai“ populiarumo saulė dar nė neketina leistis. „Kiškiu“ vadinamas modelis buvo liečiamas ir iš išorės, ir iš vidaus. Jį pačiupinėti troško ir vyrai, ir moterys. Pastarosios kur kas dažniau stabtelėdavo prie naujojo „Renault Twingo“. Mažas, simpatiškas miesto automobiliukas vilioja ne tik žaismingų spalvų darna, bet ir kaina.

O kaip pasiskirstys „TopGear“ apdovanojimų 2015“ komisijos balsai ir kam atiteks Baltijos šalių metų automobilio titulas, paaiškės jau spalio 9 d. Estijos sostinėje Taline.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją