Šį penktadienį ir šeštadienį ralio dalyvių ir gerbėjų lauks paskutinis išbandymas – 10 greičio ruožų, nusidriekusių per 150 kilometrų. Bendras „Rally Classic“ trasos ilgis sieks 437 km.

Trumpiausias greičio ruožas – 3,5 km, bus pačiame Druskininkų centre, kur žiūrovai galės iš arti matyti visų dalyvių pasirodymus. Ilgiausias ruožas vyks jau tamsiu paros metu, todėl taip pat žada nepamirštamus vaizdus. Jo ilgis – 22,1 km.

Paskutiniame etape ralio entuziastai išvys 50 dalyvių iš Lietuvos, Latvijos, Lenkijos, Čekijos, Rusijos ir Baltarusijos. Tarp šių dalyvių automobilių išvysime ir du monstrus - WRC automobilius.

Pirmu važiuos ilgai jį paslaptyje laikęs Ramūnas Čapkauskas. Šio sezono čempioną pirmą kartą išvysime už „Škoda Fabia WRC“ vairo.

„Startuodami dar greitesniu ir galingesniu automobiliu norime įnešti šiek tiek intrigos. Žinoma, stengsimės būti pirmi ar bent jau pakliūti į lyderių trejetuką. Norime žiūrovams ir organizatoriams padaryti gerą šventę, parodyti įdomų reginį“, - prieš Druskininkų ralį mintimis dalinasi R. Čapkauskas.

Antru WRC automobiliu važiuos ambicingasis Benediktas Vanagas. Jis Druskininkų apylinkėse savo meistriškumą rodys valdydamas „Subaru Impreza WRC“.

Pirmas „Rally Classic“ Druskininkai 2014 ralio ekipažas spalio 3 dieną startuos 14.40 val. Iškilmingas ralio finišas vyks spalio 4 dieną Druskininkuose, prie viešbučio „Europa Royale“ 18 - 19 val.

Ralio pasus galima įsigyti ralio centre – viešbutyje „Europa Royal Druskininkai“ ir greičio ruožuose. Ralio paso kaina - 25 litai (7,24 euro).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)