Po savaitės, spalio 9 d., nuvažiavę apie 1300 kilometrų, Taline trijų Baltijos šalių – Lietuvos, Latvijos ir Estijos – redakcijų atstovai, skaitytojai, pramogų bei sporto pasaulio žvaigždės išrinks ne tik „TopGear“ metų automobilį, bet ir Sportiškiausią, Ekologiškiausią, Prabangiausią, Kiekvieno cento vertą, Išmaniausią, Tinkamiausią šeimai automobilį bei geriausią SUV ir Komercinį automobilį.

Visų nominacijų nugalėtojams bus įteiktos iš Žvaigždžių metalo pagamintos apdovanojimų statulėlės, kurias savo žaizdruose nukalė „Samsonas Motorsport“ burtininkai. Statulėlių gamybai panaudoti „Samsono“ konstruojamose sportinių automobilių transmisijose naudojami pagrindinės pavaros krumpliaračiai. Ir ne bet kokie, o savo vertę jau įrodę „koviniu“ režimu – jie išimti iš ralyje, krose ir kitose lenktynėse dalyvavusių „Mitsubishi“, „Subaru“, BMW bei kitų markių automobilių.

Visus „TopGear Apdovanojimuose“ dalyvaujančius automobilius Lietuvoje galės pamatyti ne tik vilniečiai, bet ir Marijampolės bei Panevėžio miestų gyventojai – į Suvalkijos sostinę „TopGear“ karavanas atvyks šeštadienį, spalio 4 d., o aukštaičiai naujais tviskančiais ratuočiais galės gėrėtis sekmadienį, spalio 5 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją