Paskutinis greičio ruožas – paralelinės lenktynės Zaraso saloje lyderių rikiuotėje pokyčių neatnešė. Absoliučiu ralio nugalėtoju tapo Janis Vorobjovs. Nuo lyderio 55,19 sek. atsiliko ir antrosios vietos taurę bendroje įskaitoje iškovojo Martynas Samuitis su Ramūnu Šaučikovu.

Treti ant pakylos lipo Ramūnas Čapkauskas su Tomu Šipkausku, kurie per 140 kilometrų greičio ruožais nuo nugalėtojų atsiliko 2 min. 2,61 sek. Giedrius Notkus su Daliumi Strižanu taip pat buvo pakviesti ant scenos. Jie galutinėje dalyvių rikiuotėje įsitvirtino garbingoje ketvirtoje vietoje.

Zaraso salos greičio ruože geriausią rezultatą pademonstravo rusas A. Mikhaylovas. Trasą jis įveikė per 1 min.12,30 sek. Antrą laiką parodė Martynas Samuitis, kuris čia buvo lėtesnis 1,01 sek. Treti – „Mitsubishi Lancer EVO VIII“ vairavę latviai R. Jaunzems ir A. Innuss.

AWD klasėje A. Mikhaylovas taip pat pademonstravo ir ilgiausią šuolį. Jis antru bandymu nuskriejo 17,5 metro. 17 metrų nušoko S. Viazovich iš Baltarusijos.

FWD klasėje, kurioje automobiliai varomi priekine ašimi, toliausiai nušoko E. Balodis su „Honda Civic Typr-R“. Jo kelionė oru tęsėsi 14,5 metro.

RWD dalyvių gretose du ekipažai nusileido už 15 metrų nuo tramplino. Tą padarė D. Čiutelė ir Lenkijos atstovas K. Skalski.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)