Panevėžietis kartu su Kazimieru Vasiliausku ir olandu Michaeliu Verhagenu atstovauja belgų „Mojo Lounge 2 Racing by JR Motorsport“ ekipai, kuri važiuos BMW M3 GTR automobiliu.

„Sugrįžti į 1000 km lenktynes nutariau gavęs gerą pasiūlymą. Tai yra prestižinės lenktynės, kurios vyksta kartą per metus. Be to, automobiliais aš mažai lenktyniauju. Su Kaziuku nusprendėme padaryti gerą komandą, kuri galėtų laimėti šias varžybas. Turime ir gerą automobilį, tai tiesiog ideali komanda pergalei, – DELFI sakė S. Juodviršis. – Bus įdomu pamatyti, kaip seksis mums su tikrai geru automobiliu. Anksčiau yra tekę Palangoje važiuoti su ralio mašina, buvo sudėtingiau, bet ši yra tikra žiedinėms lenktynėms skirta mašina. Manau, viskas bus gerai. Peržiūrėjau konkurentų sąrašą, mūsų automobilis atrodo rimčiausiai, tad savo klasėje galime be konkurencijos laimėti, bet pagrindinis tikslas vis tiek yra nugalėti absoliučioje įskaitoje“.

Paklaustas, ar pasirodymas 1000 km lenktynėse yra ženklas, jog jį jau dažniau matysime automobilių lenktynėse, o ne kartingo varžybose, 22-ejų S. Juodviršis atsakė: „Šiemet dar tikrai ne, bet kitais metais neatmetu tos galimybės. Jeigu viskas bus gerai, galbūt net atstovausiu šiai belgų komandai. Tai dar nėra aišku, laukiam kitų metų. Pats norėčiau važiuoti ilgų nuotolių, 24 valandų lenktynėse arba tose, kur važiuoja vienodos mašinos, ten nugalėtoją lemia talentas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)