Džiugins žvyro ruožai

Konferencijoje dalyvavo PZM prezidentas Andrzejus Witkowskis, ralio vadovas Jaroslawas Noworolas bei valdantysis „UFA Sports“ direktorius Jacques Boue ir kompanijos projektų vadovas Xavieras Debeni.

Pirmą kartą „Rally Poland“ istorijoje etapas vyks dviejose šalyse ir geriausi ralio pilotai pasaulyje varžysis daugiau nei 360 km, 24-iuose greičio ruožuose.

Pasak ralio organizatorių, fanai lenktynių akimirkomis Mikolaikų arenoje galės mėgautis keturis kartus ilgiau nei įprastai. Sportininkai, besivaržantys arenoje nakties metu, bus apšviesti specialiai sukurtu apšvietimu. Žiūrovai matys tiek įspūdingas lenktynininkų dvikovas, tiek ir įkaitusius „Volkswagen“, „Citroën“, „Hyundai“ ir „Ford“ automobilių stabdžių diskus, kuriuos meistriškai valdys Sebastienas Ogier, Jari-Matti Latvala, Krisas Meeke, Madsas Ostbergas, Thierry Neuville'is ir Robertas Kubica.

Atidarymo ceremonija vyks vaizdingoje Mikolaikų turgaus aikštėje, o uždarymo – Mikolaikų arenos komplekse. Prieš ralio startą (15.00 val.) sportininkai dalins autografus. Mikolaikų meras Piotras Jakubowskis tikino, kad kiekvienas automobilių sporto gerbėjas yra labai laukiamas ir bus maloniai priimtas Mikolaikose.

Laukiama rekordinio žiūrovų skaičiaus

Šiemet „LOTOS 71st Rally Poland“ organizatoriai tikisi rekordinio žiūrovų skaičiaus, įskaitant ir gerbėjus iš užsienio. Mikolaikų arenoje vyksiantiems keturiems greičio ruožams stebėti įrengta 8000 stovimų vietų, taip pat VIP zona ir ralio širdis – serviso ir fanų zona.

Taip pat bus nemažai papildomų pramogų, žaidimų, lauko ekranas, vairavimo simuliatoriai, kompiuteriniai žaidimai, kavinės su itin plačiu maisto asortimentu ir, žinoma, vakarėliai klube. Taip pat bus rengiami susitikimai su pasaulio ralio žvaigždėmis bei atskiros „Volkswagen“ ir kitų komandų pramogų zonos, kurias įrengs „LOTOS 71st Rally Poland“ rėmėjai.

„UFA Sports“, kuri rūpinasi fanų zonomis ir saugumu, teigė, kad į visas stebėjimo zonas bus galima patekti tik su bilietais. Šios zonos bus pažymėtos žaliomis juostomis. Jei fanai atsidurs už šia juosta pažymėtų teritorijų, imantis visų būtinų saugumo priemonių, gali būti sustabdytas ralis.

Ralio stebėjimo zonoms buvo išnuomota daugiau nei 100 hektarų žemės. Šios zonos pasirinktos taip, kad gerbėjai galėtų pamatyti įspūdingiausius varžybų momentus – staigius posūkius ir šuolius per tramplinus. Oficiali informacija ir žemėlapiai bus pateikti oficialioje ralio svetainėje. Čia taip pat bus galima rasti ir specialų ralio gidą bei vaizdo medžiagą, kuri padės pasirinkti geriausias vietas.

Ralio gerbėjai gali įsigyti specialius skirtingų bilietų paketus, kurių kainos prasideda nuo 35 zlotų ir 40 litų.

Visi ralio pasai įsigyti Lenkijoje taip pat galios ir Lietuvoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)