Buvusi pasaulio ralio vicečempionė ir keturių etapų nugalėtoja etapo trasas apžvelgė kartu su būsimų varžybų vadovu Jaroslawu Noworolu ir VšĮ „Pasaulio ralio čempionatas Lietuvoje“ direktoriumi Algiu Poteliūnu.

Jie kartu apvažiavo visus greičio ruožus, kuriais birželio 26-29 dienomis skries geriausi pasaulio sportininkai.

M. Mouton per dvi dienas trukusią apžvalgą, kurios metu vairavo „Nissan Pathfinder“, apvažiavo daugiau nei 350 kilometrų specialių greičio ruožų. Ji taip pat susipažino su išskirtiniais žvyriniais greičio ruožais Lietuvoje ir Lenkijoje, kuriais sportininkai važiuos birželio 27 dieną.

FIA WRC vadovė M. Mouton puikiai įvertino greitus ir vingiuotus Lietuvos ir Lenkijos greičio ruožus, kuriuos už kelių mėnesių išbandys ir didžiausios pasaulio ralio čempionato žvaigždės. Atsižvelgiant į vertingus M. Mouton komentarus ir patarimus, bus padaryti ir atitinkami ralio maršruto patobulinimai bei korekcijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją