„Komanda vis dar sutelkusi dėmesį į mūsų tikslą – šį sezoną laimėti lenktynes. Liko dar 16 etapų, taigi su savo ištekliais, žiniomis ir valios stiprybe galime pasiekti savo tikslą“, – teigė komandos vadovas.

N.Fry‘us atskleidė komandos planus: „Mums reikia persigrupuoti ir padirbėti tobulinant aerodinamiką ir patikimumą prieš Imolą (trasa, kurioje vyksta San Marino GP, – red. past.), kur planuojame pradėti kelionę po Europą pelnydami keletą taškų“.

Kol kas šį sezoną nė vienas BAR pilotas nėra baigęs lenktynių. Sekmadienį Takuma Sato pasitraukė iš lenktynių 28 rate dėl stabdžių gedimo, o Jensonas Buttonas nefinišavo dėl problemų su sankaba.

„Aš negalėjau įjungti pirmos pavaros. Per lenktynes man kelis kartus blogai persijungė pavaros, pastebėjau tai maždaug po 20-ties ratų nuo lenktynių pradžios. Taip pat mes turėjome problemų su stabdžiais, taigi lenktynės buvo ne iš lengviausių“, – paaiškino J.Buttonas.

BAR, kaip ir „Jordan“ bei „Minardi“ ekipos, šį sezoną dar nepelnė nė vieno taško, nors praėjusiais metais ši komanda buvo viena iš lyderių ir konstruktorių taurėje užėmė 2-ąją vietą.

Daugiau informacijos ieškokite www.f-1.lt.