Lenktynėse Bahreine visi išvydo, kad naujasis ekipos bolidas yra greitas, tačiau vis dar stokoja patikimumo. Rubensui Barrichello dukart sugedo pavarų dėžė, o Michaelis Schumacheris iš lenktynių pasitraukė dėl hidraulinės pompos gedimo.

„Rezultatas nuviliantis, tačiau sužinojome, kad F2005 (naujasis „Ferrari“ komandos bolidas, šį savaitgalį pirmąkart panaudotas lenktynėse, – red. past.) yra pajėgus. Aišku, mes turime daug dirbti, kad pagerintume jo patikimumą. Turime glaudžiai padirbėti ir su savo partneriais, visų pirma „Bridgestone“, – pareiškė J.Todtas.

„Šių trijų lenktynių, kurios vyko už Europos ribų, bendras rezultatas yra, be abejo, neigiamas ir neatitinkantis mūsų standartų. Tačiau, esu tikras, kad galime visiškai atsigauti jau lenktynėms Imoloje (trasa, kurioje vyksta San Marino GP, – red. past.), kur varžysimės stebint gausybei mūsų gerbėjų“, – pridūrė jis.

„Ferrari“ iš lenktynių Bahreine išvyksta tuščiomis – komanda neiškovojo nė taško. Per pirmąsias tris lenktynes ekipa pelnė vos 10 taškų ir konstruktorių taurės įskaitoje užima tik 6-ąją vietą.

Daugiau informacijos ieškokite www.f-1.lt.