„Kaip čia pasakius, džiaugiamės pasiektu rezultatu – antra vieta, tačiau labai norėjosi pirmos vietos, iki kurios trūko labai nedaug. Oficialiai likome antri, o neoficialiai užėmėme pirmą vietą. Automobilių ralis tokia sporto šaka, kurioje numatyti visko negali, nuolat keičiasi situacija“, - nurimus ralio aistroms kalbėjo lenktynininkas R. Čapkauskas.

Ralis pasižymėjo ir netradicine trasos danga. Kiekvienais metais įprastus Utenos apylinkėse vykstančių „Halls winter rally“ varžybų atributus – sniegą ir ledą pakeitė sušalęs gruntas. Dėl netikėtų trasos sąlygų varžybose netrūko gedimų, o iš startavusių 42 ekipažų finišavo tik 24 automobiliai.

„Žiūrint į visą bendrą lenktynių specifiką bei statusą, tai buvo ralis, kuriame kiti lenktynininkai patyrė daug gedimų. Kelio danga buvo sudėtinga. Tai nebuvo ledas ar sniegas, tai buvo sušalę grunto ir molio gabalai, tad po kiekvieno kontakto būdavo prakirstos padangos prakirtimo arba sulaužyta važiuoklė“, - sąlygas „Halls winter rally“ metu nušvietė R. Čapkauskas.

Vicečempionu tapęs lenktynininkas taip pat pasidalijo apie planuojamus startus 2014-ais metais bei numatomus automobilio atnaujinimus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją