Duodamas interviu laikraščiui „The Sunday“ B.Ecclestone‘as sakė, jog bus nuostabu, jei paaiškės, kad „Renault“ bei „McLaren“ iš tikrųjų pasivijo „Ferrari“.

„Nematau jokių priežasčių, dėl kurių „Renault“ negalėtų laimėti šio sezono“, – dalinosi mintimis „Formulės-1“ komercijos teisių valdytojas, vėliau pridūręs, jog viskas iš esmės turėtų paaiškėti po Bahreino GP, kuriame debiutuos naujasis „Ferrari“ ekipos bolidas F2005.

„Tikiuosi, kad „Renault“ jau yra pajėgi kovoti su „Ferrari“ ir atimti titulą iš Michaelio Schumacherio“, – viltis išsakė Bernie Ecclestone‘as. – „Kol kas mes dar nematėme pilno vaizdo, tačiau visi faktai skelbia „Ferrari“ eros pabaigą“.

„Formulės-1“ komercijos teisų valdytojas taip pat pasidalino mintimis apie tai, kodėl jo manymu „Ferrari“ dominavo pastaruosius keletą metų.

„Todėl, jog kitos komandos dirbo blogai, neįtikėtinai blogai. Laimei, atrodo, jog „Renault“ ir „McLaren“ pasivijo „Ferrari“. Būtų nuostabu, jei šios dvi komandos stipriai apsunkintų raudonųjų gyvenimą“, – pareiškė jis.

Bernie Ecclestone‘as neišsisuko ir nuo kito visus itin dominančio klausimo – ar „Renault“ ekipos pilotai yra pajėgūs nukarūnuoti M.Schumacherį: „Būtų tiesiog puiku, jei Giancarlo (Fisichella, – red. past.) atimtų titulą iš Michaelio. Įsivaizduokite italą, nugalintį „Ferrari“.

Daugiau informacijos ieškokite www.f-1.lt.