Spalio 4-5 dienomis visų automobilių sporto gerbėjų dėmesys buvo nukreiptas į paskutinį Lietuvos ralio čempionato etapą „Rally Classic“ Druskininkai 2013, kuriame sprendėsi, kas taps Lietuvo ralio čempionu. Šiemet dvejus metus iš eilės Druskininkuose triumfavusį Vytautą Švedą po įtemptos kovos nukarūnavo Giedrius Notkus su šturmanu Daliumi Strizanu.

Nors V. Švedas pirmavo dar prieš prasidedant paskutiniajam greičio ruožui, tačiau trasoje sprogusi padanga atėmė viltis tapti „Rally Classic“ nugalėtoju trečius metus iš eilės. Situacija puikiai pasinaudojo G. Notkus su D. Strizanu ir tapo paskutinio Lietuvos ralio čempionato etapo nugalėtojais.

Pasak ralį organizavusio Jono Balčiūno, renginys tikrai pavyko ir dar aukščiau pakėlė kartelę kitiems metams.

„Manau, kad „Rally Classic“ Druskininkai 2013 puikiai užbaigė Lietuvos ralio čempionatą. Noriu padėkoti visiems dalyviams, kurie šiandien įrodė savo meistriškumą bei pasveikinti nugalėtojus,“ – sveikino J. Balčiūnas.

„Buvo labai smagu stebėti į Lietuvą sugrįžusį naktinį etapą, kuris, manau, tikrai nenuvylė nei sportininkų, nei žiūrovų, kurių šiemet susirinko ypač daug. Mes labai norėtume, kad jis taptų „Rally Classic“ Druskininkai tradicija ir stengsimės, kad juo automobilių sporto gerbėjai mėgautųsi ir ateinančiais metais,“ - ateities planais pasidalino „Rally Classic“ Druskininkai 2013 organizatorius.

Ralyje Druskininkuose startavo virš 40 sportininkų. Be to, šio sporto gerbėjai galėjo mėgautis lenktynininkų iš Lenkijos, Baltarusijos, Rusijos ir Suomijos meistriškumu, nes čia taip pat vyko ir Baltarusijos ralio išvažiuojamasis bei NEZ (Šiaurės Europos zonos šalių) ralio čempionato baigiamasis etapai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)