Jau trečią lenktynių sezoną baigiantis sportininkas šiais metais lenktyniavo Lietuvos ir Lenkijos čempionatuose. Lenkijoje Justas šiemet liko šeštas ir tai yra aukščiausias pasiekimas tarp lietuvių.

Pasibaigus lenktynių sezonui šiose šalyse, Justas išsiruošė į Italiją. Čia jo laukia trys atsakingi turnyrai.

Italijoje Justas Jonušis atstovaus Lietuvą žinomos ir patyrusios „New force racing“ komandos gretose. Šios komandos narys Cristopher Zani yra laimėjęs pasaulio čempionatą „Mini Rok“ klasėje, jis tapo „Ferrari“ jaunųjų talentų akademijos nariu, tad patirties semtis bus iš ko.

Spalio viduryje Italijos „Lonato“ trasoje lietuvis dalyvaus „Rudens taurės“ („Trofeo Autunno“) varžybose, kurios taps gera treniruote dviem atsakingiausiems sezono startams.

Po savaitės toje pat trasoje vyks tarptautinės „International Rok Final“ varžybos, kuriose J. Jonušis kausis „Mini Rok“ klasėje. Pernai šiose varžybose Justas Jonušis liko vienuoliktas tarp daugiau kaip šimto dalyvių, todėl šiemet komandos keliamas tikslas, žinoma, pagerinti savo praėjusių metų pasiekimą.

O štai lapkričio pradžioje Justo laukia svarbiausias turnyras – Castelletto trasoje vyks WSK (World Series Karting) taurės finalas.

Intensyvi sezono pabaiga reiškia tai, kad Justo dažnai nebus Lietuvoje ir... mokykloje. „Pytinės“ kartodromo renginyje dalyvavusi Justo mokytoja palaiko jaunojo lenktynininko siekį tobulėti ir supranta, kad rudenį bus nemažai praleistų pamokų, tačiau didelių nuolaidų mokiniui nežada – teks daug mokytis savarankiškai.

Kartodrome viešėję J. Jonušio rėmėjai linkėjo jaunuoliui sėkmės ir tvirtybės, Justas savo ruožtu įteikė jiems nuotraukas su asmeniniais palinkėjimais, o „Aras“ produktų grupės vadovė Justė Unguraitytė jaunajam lenktynininkui padovanojo rankų darbo suvenyrą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)