Vaizdo medžiagoje nufilmuotas incidentas įvyko, rodos, nesudėtingoje ir nepavojingoje vietoje. Lenko vairuojamas „Citroen DS3 Racing” automobilis po šuolio nedideliu tramplinu išslydo iš trasos ir du kartus vertėsi. Automobilis apgadintas smarkiai ir dar nežinoma, ar lenktyninis automobilis iki „Rally Poland” starto bus sutaisytas. Gali būti, kad R. Kubicai ir jo šturmanui Maciekui Baranui teks ieškotis kito automobilio.

R. Kubica ir jo šturmanas M. Baranas avarijoje sužalojimų išvengė.

Buvęs „Formulės-1“ lenktynininkas šiuo metu varžosi Pasaulio ralio čempionato WRC antroje įskaitoje, kur yra tvirtoje pirmoje pozicijoje. „Rally Poland“ jis ruošiasi startuoti Europos ralio čempionato įskaitoje, nepaisant to, kad dėl aukštų pozicijų šiame čempionate jis nekovoja.

Šių metų „Rally Poland” ERC čempionato įskaitoje startuoja trys Lietuvos ekipažai - Dominykas Butvilas ir Renatas Vaitkevičius, Vytautas Švedas ir Žilvinas Sakalauskas bei „Wellman Martin Sport” komandos Martyno Samuičio ir Ramūno Šaučikovo ekipažas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)