„Kol kas daugiau ar mažiau už tikrintai gali jaustis nebent „Rotax Max DD2 Masters“ klasės lyderis Saulius Pocevičius, - sako Lietuvos kartingo federacijos prezidentas Ramūnas Savickas, - tačiau ir jam pakanka nefinišuoti vieno važiavimo, kad padėtis komplikuotųsi.“

Kovoje dėl visų klasių čempiono titulo, pradedant mažiausiąja „Micro“ ir baigiant galingiausiąja „KZ2 Plus“, nuspėti, kas nugalės, neįmanoma, tad į Smalininkus susirinkusių žiūrovų laukia puikus reginys.

Juolab, kad čempionatus laimėję „Rotax“ klasės atstovai gaus kelialapius į JAV, kur vyks pasaulio taurės finalai. Iš viso pasaulio suvažiuos greičiausi savo šalių atstovai, kurie varžysis dėl greičiausio pasaulyje kartingo lenktynininko titulo.

„Junior“ klasės atstovui Rokui Baciuškai praėjusį savaitgalį Lenkijoje nepavyko iškovoti kelialapio į JAV, teks kautis Lietuvoje. Rokas šiuo metu yra antras mūsų šalies čempionato įskaitoje tad dėl išsvajotojo kelialapio jam dar teks pakovoti.

„KZ2 Plus“ klasės lyderis Paulius Paškevičius taip pat kupinas ryžto pasivaržyti pasaulio taurės finale savo klasėje. Prieš keletą savaičių jis kaimyninėje Lenkijoje jau susidūrė su penkis kartus pasaulio čempionu Davidu Fore.

„Rotax Max DD2“ klasėje taip pat matysime atkaklią kovą tarp patyrusių Kazimiero Vasiliausko ir Simo Juodviršio. Šių sportininkų dvikovos baigtį nuspėti visada itin sunku ir abu jie pretenduoja nugalėti Lietuvos čempionate.

Visus šiuos mūšius bus galima stebėti Smalininkų kartodrome sekmadienį. Finaliniai važiavimai prasideda nuo 14.00 valandos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)