Lenktynininkai prieš laikrodžio rodyklę apsuko visą Lietuvą. Šešių greičio ruožų lenktynėse tik pačią paskutinę atkarpą teko kiek sutrumpinti – šeštadienį Lietuvą maudęs lietus pakoregavo lenktynininkų tempą.

Apdovanojimų ceremonijos metu apdovanojimai įteikti trims pirmoms „Extreme“ klasės vietoms, kurios taip pat užėmė visas absoliučios įskaitos prizines vietas. Vienintelis „Fun“ klasės ekipažas liko ketvirtoje vietoje.

Visus specialiuosius greičio ruožus greičiausiai įveikė, trasoje mažiausiai klaidų padarė ir tiksliausiai maršrute išdėstytus taškus surinko L. Karvelio ir M. Jankausko tandemas, kurių „Toyota Land Cruiser“ automobilis be jokių problemų įveikė 2000 km.

Antroje pozicijoje maratoną pabaigė Algirdas Kazlauskas su šturmanu Donatu Grikiečiu. Jų ryškiai raudonas ir kokybiškai sukonstruotas automobilis „Toyota Land Cruiser“. Ne pirmą kartą šiame maratone startuojantis A. Kazlauskas siekė pirmos vietos ir jam trūko labai nedaug. Šiam tikslui pasiekti visada yra kiti metai.

Treti Druskininkus pasiekė Justinas Putys ir Valdemaras Milaševskis. Jų automobilis – to paties modelio, kaip ir kitų prizininkų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)