„Viršūnėje „Ferrari“ užsibuvo jau ilgai, taip likti negali. Mano tikslas šiame sezone – stovėti ant aukščiausio nugalėtoju pjedestalo laiptelio ir žiūrėti žemyn į Michaelį. Praėjęs sezonas komandai buvo išskirtinis, net 11 kartų lipome ant podiumo. Šiemet mums reikia pradėti rimtai kovoti su „Ferrari“ bei varžytis dėl pergalių“, – pareiškė jaunasis britas.

„Manau, Michaelis šiuo metu turi geriausią techniką. Tačiau tai jo nuopelnas – jis iš tikro apie save subūrė visą komandą ir pakvietė į ekipą reikiamus žmones. Skirtumas tarp manęs ir jo yra tai, kad jis – septyniskart pasaulio čempionas. Tačiau, manau, kad jei į jo vietą tokioje komandoje kaip „Ferrari“ pastatytume Kimi Raikkoneną ar Juaną Pablo Montoyą, jie pasiektų lygiai tokių pačių rezultatų“, – pridūrė pilotas.

Praėjusiame sezone J.Buttonas net 10 kartų lipo ant nugalėtojų pakylos, tačiau nė karto neapsilankė ant aukščiausio jos laiptelio – t.y., neiškovojo nei vienos pergalės. Čempionate lenktynininkas liko trečias, po abiejų „Ferrari“ atstovų.

Daugiau informacijos ieškokite www.f-1.lt.