Prieš mėnesį jaunasis suomis striptizo klube Londone šokėjų privačių pasirodymų metu nusimovė kelnes, išsitraukė savo vyrišką daikčiuką ir vaikėsi dvi šokėjas po kambarį. Tai pastebėjus klubo apsaugai, lenktynininkas buvo išmestas į gatvę.

Be to, praėjusių metų pabaigoje, ilsėdamasis Kanarų salose, K.Raikkonenas, esą paliktas žmonos, lūdesį skandino didžiuliais alkoholio kiekiais ir iššaukiančiu elgesiu. Tąkart jis taip nusigėrė, kad susimušė su pripučiamu delfinu, priekabiavo prie baro dainininkės bei išeidamas baro svečiams parodė nuogą užpakalį.

F.Briatore nedramatizavo tokio jaunuolio elgesio.

„Jei K.Raikkonenas būtų mano pilotas ir nueitų į klubą išgerti ir pašėlti, man tai problemų nekeltų. Turime suprasti, kad jaunas pilotas nėra robotas. Tol kol jis negeria naktį prieš lenktynes, aš neturiu nieko prieš. Juk nenorime, kad lenktynininkai elgtųsi kaip bibliotekininkai. Pilotas turi būti asmenybė. Tai, ką padarė K.Raikkonenas, buvo gaivaus oro dvelksmas. Galbūt jį reikėtų pavaišinti gėrimu prieš kitą jo pokalbį su spauda. Dabartiniai lenktynininkai atrodo kaip dirbtiniai. Jie visi vienodai. Aš neatpažinčiau 60-ies procentų jų be lenktyninės aprangos. Net negaliu ištarti kai kurių jų vardų“, – pareiškė „Renault“ komandos vadovas.

F.Briatore pats garsėja kaip pašėlusių vakarėlių bei gražių moterų mėgėjas. Jo buvusių merginų sąraše galime rasti vienas gražiausių planetos moterų – supermodelius Heidi Klum (ji nuo Flavio susilaukė ir atžalos, vardu Leni), Eva Herzigova ir Naomi Campbell.

Daugiau informacijos ieškokite www.f-1.lt.